2024. június 14. Friday
huendeitrorues

Tisztelt Támogató!

Engedje meg, hogy rövid levelünkben bemutassuk újonnan alakult asztalitenisz sportegyesületünket és támogatását kérjük az elinduláshoz, működéshez, versenyzéshez.

Szolnoki Szupercsapat Asztalitenisz Sportegyesületünket a Törvényszék 2524. nyilvántartási szám alatt 2013. május 23-án jogerősen bejegyezte. A tagok az asztalitenisz sportág lelkes elkötelezettjei.

Az Egyesület jelenlegi aktív versenyzői:

  • Börzsei Krisztián,
  • dr. Hubert Attila és
  • Tóth Balázs.

A versenyzők a pályafutásuk során számos sikert értek el; korosztályos megyei és városi bajnokok, NBII., NBIII. csapatbajnokok, NBI. 4. helyezett csapat tagjai, illetve 2004-2011. évadban 7 éven keresztül az NB I osztály játékosai voltak, ezzel öregbítve Szolnok város hírnevét, érdemeit.

Fontos kiemelni, hangsúlyozni a csapat tagjainak szolnoki származását, amely igazi nagy értéke az Egyesületnek. Elvünk, hogy a későbbiekben is a csapatot csak szolnoki vagy Szolnok vonzás körzeti játékosok alkossák.

Az Egyesület pályázati úton nyert pénzekből, a tagok, az önkormányzat és támogatók által nyújtott adományból kívánja tényleges működését megkezdeni. A cél újra az élvonalbeli tagság 4-5 éven belüli elérése, amely cél eléréséhez kérjük a segítségüket. Az Egyesület távolabbi célja, hogy az asztalitenisz sportéletben mind országos, mind megyei szinten kiemelkedő szerepet töltsön be, a szolnoki utánpótlásáról gondoskodjon, évente akár több alkalommal is vállalati és egyéb amatőr versenyek megszervezésében, lebonyolításában részt vegyen.

Az elkövetkező éveket a támogatók, szponzorok felkeresésére szántuk.

A felmerülő terembérleti, utazási, nevezési díjak, felszerelési költségek jelentős terhet rónak az Egyesületre. Éves szinten a felsorolt költségek 1.000.000,- Ft-ot jelentenek, amelynek fedezetére az egyesületünk támogatókat keres. Az egyesület vállalja, hogy igény esetén a támogatót a honlapján feltünteti a "Támogatóinknak/Köszönet a támogatóknak" menüpont alatt, illetve az átutalt összegről igazolást állít ki, amelyet postai úton megküld.

Amennyiben érdeklődését felkeltettük és egyesületünket támogatná, úgy kérem keressen minket és támogassa egyesületünket, szurkoljon a csapatunknak.

(Kapcsolattartó, elnök: Börzsei Krisztián +36 30 680 3814).

Együttműködésben és támogatásukban bízva, tisztelettel:      

                                                                                                            

                     /:Börzsei Krisztián:/
                                               elnök

Székhely: 5008 Szolnok, Kertész út 66.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adószám: 18505823-1-16

Bankszámlaszám: 10404993-50526768-82681008