2024. május 21. Tuesday
huendeitrorues
 

Kedves Sporttársunk, Barátunk!

Közeleg az SZJA bevallásának határideje. Bizonyára gondolkozott már azon, hogy a jövedelemadójának 1+1%-át mely szervezetnek ajánlja fel. Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több és jobb jótékony program létrejöhessen! A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.  Válassza a Szolnoki Szupercsapat Asztalitenisz Sportegyesületet. 

Rendelkezési lehetőségek: Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton, illetve személyesen továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyév május 20-ig, illetve az SZJA bevallást és a rendelkező nyilatkozatot az 1+1% felajánlásról idén már az ügyfélkapuval rendelkező ügyfelek online is megtehetik, ahol elfogadhatják a Nemzeti Adó és Vámhivatal által elkészített tervezetet vagy módosíthatják, ha nem értenek vele egyett. A következő link segítségére lehet: https://www.nav.gov.hu/szja/szja

A következő oldal segítségével külön is kitölthető a rendelkező nyilatkozat adója 1+1% felajánlásról:  http://ado1szazalek.com/felajanlom/?t=1&id=33120

Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb tárgyév május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán. Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyév május 10-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.

Fontos!!!: Amennyiben nem boldogul SZJA bevallása elkészítésében és adója 1+1 százalék felajánlásában, illetve az ügyfélkapus ügyfeleknél a bevallás tervezetének elfogadásában és rendelkező nyilatkozat megtételében, azoknak örömmel segítünk!

Elérhetőségünk:
 
Számollak Kft
5000 Szolnok, Zrínyi utca 9.
Kapcsolattartó: Tóth Balázs
Telefon: +36 70 292 5214
 

Köszönjük támogatását - adója 1 százalékát, adományát! 

Rendelkező nyilatkozat kézzel kitölthető formanyomtatvány itt letölthető:  pdf19SZJA-egysza.pdf