2024. június 14. Friday
huendeitrorues

Szolnoki Szupercsapat Asztalitenisz Sportegyesületünket a Törvényszék 2524. nyilvántartási szám alatt 2013. május 23-án jogerősen bejegyezte. A tagok az asztalitenisz sportág lelkes elkötelezettjei.

Az Egyesület jelenlegi aktív versenyzői:

  • Börzsei Krisztián,
  • dr. Hubert Attila és
  • Tóth Balázs.

 

A versenyzők a pályafutásuk során számos sikert értek el; korosztályos megyei és városi bajnokok, NBII., NBIII. csapatbajnokok, NBI. 4. helyezett csapat tagjai, illetve 2004-2011. évadban 7 éven keresztül az NB I osztály játékosai voltak, ezzel öregbítve Szolnok város hírnevét, érdemeit.

Fontos kiemelni, hangsúlyozni a csapat tagjainak szolnoki származását, amely igazi nagy értéke az Egyesületnek. Elvünk, hogy a későbbiekben is a csapatot csak szolnoki vagy Szolnok vonzás körzeti játékosok alkossák.

Az Egyesület célja, hogy az asztalitenisz sportéletben mind országos, mind megyei szinten kiemelkedő szerepet töltsön be, a szolnoki utánpótlásáról gondoskodjon, évente akár több alkalommal is vállalati és egyéb amatőr versenyek megszervezésében, lebonyolításában részt vegyen.

Sok-sok munkával, szervezéssel kívánjuk céljainkat elérni és az asztaliteniszt kedvelő emberek elismerését kivívni. Minél több lehetőséget szeretnénk biztosítani az asztalitenisz szerelmeseinek a kikapcsolódásra, versenyzési lehetőségre.